در بازنشستگی و مستمری توسط (109,850 امتیاز)
کارفرمایی با کارگران خود توافق نموده که در هنگام بازنشستگی آنان به ازای هرسال سابقه کار معادل 25 روز مزد به عنوان پاداش بازنشستگی پرداخت نماید آیا این توافق معتبر است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

طبق ماده 31 قانون کار میزان پاداش بازنشستگی کارگران مشمول این قانون به نسبت هر سال سابقه خدمت 30روز مزد می باشد و هرگونه توافق قبلی که مبتنی بر میزان کمتر از میزان مقرر فوق باشد محمل قانونی نخواهد داشت.