در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
من از11 خرداد سال 93 مشغول به کار شدم و قرار داد بستم ولی بیمه ام از شهریور رد شده میخواستم بدونم چند ماه بیمه طلب دارم و اینکه من کپی قرار داد رو ندارم چطوری میتونم ثابت کنم از خرداد مشغول کار شدم...

درضمن این شرکت تخلفات بیمه ای هم انجام میداد و کارمندها رو مجبور میکرد جای افراد دیگه لیست بیمه رو امضا کنن..

علت اینکارشون چی بوده و ایا میشه مورد پیگرد قرارشون داد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه واریزی حقوق ومزایای ایام ابتدایی کار را دارید،میتوانید اشتغال ان ایام را ثابت کنید.