در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
پدر من 23 سال کارمند دولت بود ولی بازخرید کرد..الان هم 60 سال دارد و 10 سال هم سابقه تامین اجتماعی..آیا صرفه اقتصادی دارد اون 23 سال سابقه بیمه را انتقال دهد و با 33 سال سابقه بازنشست شود یا نه با همون 10 سال بازنشست شود؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط انتقال سوابق دولتی به تامین اجتماعی این است که بیمه پرداز هنوز بیمه پرداخت نمایید و باید شاغل باشد تا امکان انتقال وجود داشته باشد ولی حق بیمه پرداختی جهت انتقال معادل حدودا 45میلیون خواهد بود