در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به اينكه مدت بيمه بيكاري جز سنوات حساب ميشود، من با ١٠٩ ماه پرداخت بيمه، بعد از دريافت ١١ ماه بيمه بيكاري بيش از ده سال سابقه خواهم داشت، آياتعداد ماهها افزايش مي يابد؟؟

در صورت ازدواج در دوران گرفتن بيمه بيكاري چطور؟؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
مدت بیمه بیکاری به عنوان سوابق بیمه ای فرد محاسبه و محسوب میگردد

جهت دریافت مجدد بیمه بیکاری باید سابقه فرد بعد از اخذ اولین بیمه بیکاری در ظله بعدی قراربگیرد

بعبارت دیگر باید سابقه شما جهت برقراری مجدد معادل 121ماه به بالا باشد تا بتوانید مجددا از این مزایا استفاده نمایید مدت استفاده برای متاهل 26ماه میباشد که با کسر 11 ماه استفاده شده در قبل برای شما 15 ماه برقرارخواهد گردید