در بیمه درمان تکمیلی توسط (140 امتیاز)
باسلام
کسی که در یک سازمان صنعتی شاغل بوده و از مزایای بیمه تکمیلی استفاده می کند، درصورت بازنشستگی از بیمه تکمیلی همان سازمان می تواند استفاده نماید؟
درصورت منفی بودن پاسخ، چگونه می تواند خود و افراد تحت تکفلش از بیمه تکمیلی بهره مند شوند؟
باتشکر از توجه شما
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در اصل در زمان بازنشستگی،رابطه شما با سازمان متبوع تان قطع میگردد.

پس در اینصورت چون حقوق شما از آنجا پرداخت نمی گردد،حق بیمه ای از حقوق تان کسر نمیشود که بحساب شرکت بیمه واریز گردد.

بنابراین،شما با مراجعه به نزدیک ترین شعبه شرکت آتیه سازان حافظ نسبت به درخواست برقراری بیمه تکمیلی اقدام نمایید تا در صورتیکه امکانش وجود داشته باشد،بیمه تکمیلی برایتان برقرار گردد.