در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

 شرایط بیمه تکمیلی بیمه سرمد
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
جناب طهماسبی شرایط دریافت بیمه نامه تکمیلی بیمه سرمد به شرح ذیل است :
1- دارابودن بیمه گر پایه ( بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی )
2- گروه معرفی شده از طرف مجموعه معتبر دارای پروانه فعالیت یا مجوز کسب از سوی مراکز ذیصلاح باشند
3- حداقل 70% اعضای گروه بر اساس لیست  پرداخت حق بیمه متقاضی بیمه باشند
4- تعداد افراد معرفی ده از 50 نفر کمتر نباشد
افراد واجد شرایط جهت دریافت پوشش :
1- کلیه کارکنان رسمی ،  قراردادی و پیمانی که به صورت تمام وقت در استخدام بیمه گذار می باشند به همراه افراد تحت تکفل انها
2- فرزندان دختر تا زمان ازدواج و یا اشتغال به تحصیل
3- فرزندان پسر تا سن 18 تمام و در ورت اشتغال به تحصیل با ارائه گواهی تحصیلی تمام وقت تا سن 20 سال تمام
در مورد دانشجویان با ارائه گواهی تا سن 25 سال تمام و در مورد دانشجویان پزشکی و دکترا تا سن 26 سال تمام
4- نوزادان در بدو تولد
5- فرزندان معلول ذهنی و جسمی بدون در نظر گرفتن سقف سنی انها
پوشش های بیمه نامه :
1- هزینه های درمان بیمارستانی و اعمال جراحی ( شیمی درمانی - رادیوتراپی - انژیوگرافی - گامانایف - هزینه عمل دیسک ستون فقرات و انواع سنگ شکن )
2- هزینه های مربوط به عیوب انکساری چشم
3- هزینه امبولانس و سایر فوریت های پزشکی در داخل و خارج از شهر
4- هزینه زایمان طبیعی و سزارین
5- هزینه اعمال جراحی مهم : ( سرطان - مغز و اعاب - نخاع - قلب - پیوند ریه ، کبد ،  کلیه و مغز استخوان
6- هزینه پاراکلینیکی ( سونوگرافی - ماموگرافی - انواع اسکن و سی تی اسکن - ام ار ای- اکو کاردیوگرافی - استرس اکو- دانسیتومتری
7- هزینه هغای پاراکلینیکی 2 ( تست ورزش- نوار عضله ، مغز، مثانه ، عصب - انژوگرافی چشم - شنوایی سنجی - بینایی سنجی- هولتر مانیتورینگ
8- هزینه های سرپایی ( شکستگی - گچ گیری- ختنه - بخیه- کرایوتراپی - اکسزیون لیپوم - بیوسپی- تخلیه کیست - ایزر درمانی
9- هزینه های نازایی و ناباروری
10- هزینه خدمات ازمایشگاهی( ازمایش های تشخیصی پزشک - پاتوبیولوژی - ژنتیک شناسی- انواع رادیوگرافی - نوار قلب - فیزیوتراپی )
11- هزینه دندان پزشکی
12- هزینه تهیه اوروتز
13- هزینه عای عینک طبی و لنز تماس طبی
14- هزینه های خرید سمعک
15- هزینه های تشخیص بیماری ها و ناهنجاری های جنین
16- هزینه ویزیت و دارو