در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من با یک موتوری تصادف کردم. بر اساس کروکی پلیس من مقصرم. موتورسوار کمی کف دستش زخم شده بود که اورژانس او را بیمارستان برد، عکس گرفتن و ... و دستش را هم بخیه کردند.
ما هم رفتیم کلانتری محل. کلانتری اظهارت شاکی را در بیمارستان گرفت که سالمه و هیچ مشکلی ندارد و فقط خسارت موتورش را نیاز دارد که از بیمه بگیره، امضاء کرده و اثر انگشت گذاشته است. بعد از بیمارستان هم آمد توی کلانتری برگه دیگری که توسط کلانتری تهیه شد به عنوان سازش امضاء کردیم.
ما هم یک کوپن به ایشون دادیم و با بیمه بدنه بدون کروکی درگیر تعمیر ماشین شدیم.
البته کلانتری گفت که کروکی را نمی دهم و اگر کروکی می خواهید باید دادسرا بروید.

لطفا راهنمائی فرمائید:
1- آیا موتور سوار می تواند ادعای دیگری داشته باشد. از قبل شکایت مجدد و ...
2- آیا با وجود رضایت موتور سوار در کلانتری، نیاز به رفتن به دادسرا هست.

 و بطور کلی راهنمائی فرمائید.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر شما نیاز به کروکی ندارید و با امضا برگه سازش شما تا سقف تعهدات مالیتون میتونید. بدون کروکی خسارات رو دریافت کنید و رضایت در کلاننری همون به معنی رضایت در دادسرا می باشد پ نمی تواند ادعایی داشته باشد