در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (120 امتیاز)
با سلام

من ده سال سابقه بیمه دارم و سنم 35 سال هست و دیگر امکان کار کردن ندارم ، چگونه میتوانم از این سابقه استفاده کنم ؟ چگونه میتوان از بازنشستگی استفاده کرد ؟ ایا میتوان بازخرید کرد ؟
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما به هیچ عنوان با این سابقه نمیتونید بازنشسته شوید مگر به دلیل بیماری که به تشخیص کمیسیون پزشکی قادر به کار نباشید