در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,850 امتیاز)
سلام

تفات سود مشارکت و سود تضمینی و سود قطعی در بیمه عمر  و سرمایه گذاری چیست ؟
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
با سلام به همکار گرامی و سایر علاقممدان به داشتن اطلاعات درباره بیمه های زندگی.

سود تضمینی در بیمه های زندگی،بر اساس دستورالعمل و بخشنامه های بیمه مرکزی تعیین می شود.

در ۲ سال ابتدایی بیمه نامه سود تضمینی معادل با ۱۶٪

در ۲ سال دوم معادل با ۱۳٪

واز سال پنجم تا دهم معادل با ۱۰٪ می باشد.

سود مشارکت در اصطلاح،ناشی از سرمایه گذاری حق بیمه های زندگی شرکتهای بیمه در پروژه های عمرانی،اقتصادی و فعالیت های اقتصادی در کشور بوده و بستگی به میزان درآمد ناشی از فروش بیمه های زندگی می باشد.

هر چقدر فروش بیمه های عمر شرکت بیمه زیاد باشه،میزان تولید حق بیمه نیز زیاد بوده و بر اساس آن میزان سرمایه گذاری و درآمد شرکت بیمه افزایش یافته و میزان سود مشارکت در منافع نیز افزایش خواهد یافت.

شرکت های بیمه بین۷۵٪ تا ۹۰٪ این سود را بعنوان سود مشارکت در منافع بصورت نرم افزاری بر روی بیمه نامه ثبت می کنند.

سود قطعی در بیمه های عمر ،پس از برگزاری مجمع و نهایی شدن سود مشارکت در منافع،بصورت قطعی به بیمه گزاران اعلام می کنند.

امیدوارم که پاسخ من کامل،جامع و قانع کننده بوده باشه.