در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (120 امتیاز)
بنده حدود ١٤ سال سابقه پرداخت بيمه تامين اجتماعي  از طريق شركتي كه كار كرده ام دارم و الان ٤٠ سال سن دارم بدليل مشكلات روحي شديد و مصرف قرص اعصاب كار كردن برايم مشكل شده ميخواهم ببينم آيا امكان بازخريد خدمت براي من وجود دارد كه بازنشست شوم يا خير؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

امکان بازخرید سوابق و مطالبه وجه در سازمان تامین اجتماعی میسر ومقدور نمیباشد اما اگر دچار بیماری حاد باشید میتوانید برای برقراری مستمری از کار افتادگی اقدام نمایید و بعداز تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی مستمری ازکار افتادگی به شما تعلق خواهد گرفت

برقراری این مستمری مستلزم تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی میباشد