در سوابق بیمه توسط
باسلام من فرزند شهیدبا19سال سابقه وو42سال سن هستم.ودر حال حاظر مشغول به کار در خبازی هستم.ایا سنوات ارفاقی ایثار گران شامل من میشود؟ آیا شرایت سنی برای فرزندان شهید در بازنشستگی اجباری است.یعنی حتما باید سن به50یا بیشتر برسد.یا برای ایثارگران اجباری نیست
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
به فرزند تعلق نمیگیرد اما اگر در خبازی مشغول بکار باشید مشمول مشاغل سخت و زیان اوره بود و با بیست سال سابقه میتوانید درخواست بازنشستگی را به شعبه ارایه دهید