در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام، 2 سال بیمه دو کارگرم بدهکارم زمان تقسیط هرچه گفتم ندارم پرداخت کنم تقسیط کنید گفتند در شش قسط میتوان پرداخت کرد سال اول را طی شش قسط ماهیانه 450 هزارتومان که هنوز دو قسط پرداخت نشده دوباره شش ماه دوم سال را آوردند مجدد مراجعه دوباره در شش قسط تقسیم شد اینبار ماهیانه 540 هزارتومان ازاین اقساط باز دوقسط پرداخت شده بدهی نیمه اول 94 را آوردند حال سوال برای تقسیط سازمان می‌فرماید یا سند یا مستمری بگیری بایستی زمانت کند بنده بعلت وضعیت اقتصادی قادر به پرداخت این اقساط اقساط بعدی نیستم در ضمن تا آخر سال 94 تمام کارکنآنم را اخراج کردم حال باتوجه به ناتوانی در پرداخت میتوانم از تامین اجتماعی تقاضا کنم که کلیه بدهی منرا طبق ماده 46 قانون بعلت وضعیت اقتصادی  ناتوانی در پرداخت تا 36 قسط تقسیم کنند. چون تا مرز ورشکستگی پیش رفتم از راهنما شما پیشاپیش کمال تشکر را دارم.سپاس درضمن دوسال آخر لیست رد نکردم چون الکترونیکی شد قبلا دستی می‌نوشتم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام تقسیط در تامین اجتمای طبق بخشنامه ۱۶ قابل تقسیط میباشد در هرزمان اگر مبلغ تقسیط را پرداخت ننمایید اقساط تبدیل به حال میشود وتمام جرایم وبخشودگی متعلقه مجددا بحالت اول دذامده وبه حیطه وصول میرسد  شما میتوانی از طریق ادهره کل استان نقاصای اعسار ویا ورشکستگی بنمایید وتینکه میخواهید تمامی حق بیمه را با اخریم دوره تقسیط یعنی بالاترین وطولانی ترین زمان پرداخت نمایید وبیمه موضوعرا بررسی وحتما با سما همکاری مینماید  لازم بیاداوریست چون چندین قسط را بموقع پرداخت نکردید ضامن معتبر یا سند ملکی  درخواست نمودند...ایمانی