در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)
مبلغ دیه زنان در سال 96 چقدر است
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

با سلام با توجه به ماده 10 قانون بیمه شخص ثالث دیه شخص ثالث تمام افراد بدون توجه به جنسیت و مذهب و قومیت دیه ی برابری باهم دارند ماه عادی210,000,000 ماه حرام 280,000,000

ماده ۱۰  قانون بیمه شخص ثالث

بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. مراجع قضائی موظفند در انشای حکم پرداخت دیه، مبلغ مازاد بر دیه موضوع این ماده را به عنوان بیمه حوادث درج کنند.

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید