در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام

در یک تصادف، سرنشین ماشین دستش شکسته است، اما به دلیل تصادف با چند ماشین دیگر پس از دست دادن کنترل و دعوای در محل راننده متواری شده و یک نفر دیگر خود را به جای  راننده اعلام کرده است.

رای دادگاه اعلام شده ولی بیمه گذار حاضر به پرداخت نیست و میگوید توافقی 50 درصدش را می دهد.

در صورت شکایت شرکت بیمه چه جرمی برای راننده اصلی یا جایگزین در نظر گرفته می شود(هردو گواهینامه دارند). آیا امکان تغییر رای پس از رای قطعی دادگاه وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در هر صورت بیمه گر بابد تمام خسارات رو پرواخت کند و برای راننده فراری و جایگزین تا یک سال میشه حبس  برید