در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
در بحث بیمه های عمر و پس انداز و در زمانی که بیمه گذار و بیمه شده دو شخص مختلف هستند آیا توافق کتبی بیمه شده دال بر رضایت وی بر بیمه شدن توسط بیمه گذار الزامی است ؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز هیچ قانونی مبنی بر اینکه بیمه گذار نیاز به رضایت بیمه شده دارد وجود ندارد.

در برخی اوقات حتی فرد بیمه شده تا انتهای قرارداد از وجود بیمه نامه اطلاعی ندارد و بیمه گذار تمامی مبالغ حق بیمه را پرداخت می کند.

البته وجود امضای بیمه گذار و بیمه شده هردو در قرارداد های عمر الزامی است.

در برخی شرکت ها کارفرما جهت راحتی و پوشش های بیمه ای کارمندان آنها را تحت پوشش بیمه عمر قرار میدهد.

یادآوری میکنم بیمه های عمر از بیمه های مطرح و سودآور و پر منفعت برای افراد جامعه در تمام دنیا می باشد که علاوه بر پوشش های بیمه ای میتواند بسیاری از بحران های مالی افراد را نیز پاسخ دهد.