در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
در بیمه های عمر و پس انداز یا عمر و سرمایه گذاری ، حتما باید بین بیمه گذار و بیمه شده نسبتی وجود داشته باشدیا اینکه بیمه گذار میتواند هر شخصی را بدور از اینکه نسبتی سببی یا نسبی با وی داشته باشد تحت پوشش بیمه قرار دهد؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز قوانین شرکت ها در این موارد گاهی متفاوت از یکدیگر است اما در بیشتر شرکت ها سیاست  بر این اساس است که نیازی نیست بین بیمه گذار و بیمه شده نسبتی وجود داشته باشد.

به خاطر داشته باشید که :

  • این قانون در تمام شرکت ها یکسان نیست.
  • در رابطه با افراد ذی نفع در زمان فوت در بیمه نامه در برخی شرکت ها صدق نمیکند.
  • در رابطه با ذی نفع بیمه نامه در زمان حیات در برخی شرکت ها صدق نمیکند.