در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام
می خواستم بدان آیا برنامه تامین اجتماعی این امکان داره مثل برنامه مالیات خروجی برنامه های دیگه رو بگیره و فایل ها رو باز کنه؟

چون در برنامه اداره دارایی خروجی های برنامه های حقوق دستمزد مختلف را وارد می کنم و اگه اشکالی داشته باشه می بینم و پرینت می گیرم آیا برنامه تامین اجتماعی این امکانات داره؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه متاسفانه . چنین قابلیتی در این برنامه وجود ندارد.

با تشکر