در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
با سلام
من در یک کارگاهی از تاریخ 1اردیبهشت 95 تا 30 بهمن 95 مشغول به کار بودم.
حقوق ما اینگونه محاسبه میشد: حقوق پایه/208 = دستمزد ساعتی
دستمزد ساعتی*جمع کارکرد = حقوق پرداختی
جمع کارکرد ما با استفاده از دستگاه حضور و غیاب محاسبه میشده.
بر اساس قانون هر کارگر دارای 2.5 روز مرخصی استحقاقی با حقوق است که من تقریبا استفاده کردم.
حال با تفاسیر فوق من در ماه 2.5 روزی که بایست سرکار باشم،مرخصی بودم که در جمع کارکرد من محاسبه نشده.
پس مرخصی استحقاقی هیچگونه جایی در حقوق من نداشته.یعنی کارفرما نداده.
از آنجایی که کارفرما یه جورایی مرخصی من رو در ماه پرداخت نکرده آیا من می تونم قبل از تسویه ازش شکایت بکنم و مرخصی ها رفته و ذخیره رو ازش مطالبه کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه مزایایی که حق شما باشد وکارفرما از پرداخت آن امتناع کند به اداره کار محل مراجعه وطرح دعوی اقامه نمایید