در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
سلام، بنده برای حقوق معوقه، عدم پرداخت حق بیمه و سنوات از سوی کارفرما در وزارت کار طرح شکایت نمودم که نهایتا هیئت حل اختلاف با حقوق معوقه و پرداخت حق بیمه موافقت کرد اما با پرداخت سنوات موافقت نشد. آیا می توان بخشی از رای هیئت حل اختلاف که رای به پرداخت حقوق معوقه و حق بیمه داده است را به مرحله اجرا درآورد اما برای عدم پرداخت حق سنوات از سوی کارفرما که در هیئت حل اختلاف رد شده است در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کرد؟
در واقع آیا می توان بخشی از رای صادره در هیئت حل اختلاف را پذیرفته و اجرایی کرد و به بخش دیگری از آن در دیوان عدالت اداری شکایت کرد؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه در مرحله اجرای حکم رسیدی دال بر رضایت کامل نسبت به دادنامه وکارفرما اخذنگردد،منع قانونی ندارد.وشما میتوانید نسبت به عدم محاسبه سنوات در دیوان طرح دعوی نمایید.