در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام، کارمند یک اداره با بیمه تامین اجتماعی هستم. در راه رفتن به محل کار(کتابخانه) تصادف کردم و مصدوم شدم. بیش از سه روز از مصدومیت گذشته است ولی فکر نکنم اداره نامه کتبی به بیمه زده باشد. آیا برای بیمه غرامت مصدومیت به مشکلی بر نمی خوردم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
کارگری که در راه رفتن به محل کار دچار حدثه شود،اولا میبایست ظرف مدت سه روز گزارش حادثه را به شعبه بیمه اعلام نماید.ثانیا با ارائه مدارک مثبته جهت دریافت مرخصی استعلاجی اقدام نماید.