در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من  حدود یک سال قبل به علت تعدیل نیرو از یک کارگاه تولیدی اخراج شده ام که 13 ماه در آن سابقه داشتم
بلافاصله برای بیمه بیکاری اقدام کردم ولی شرکت به علت مشکلات مالی هنوز حق بیمه 2 ماه اخرمن و بیمه دیگر پرسنل تا به امروز را پرداخت نکرده است .مسوول پرونده بیمه بیکاری گفته که باید صبر کنم تا هر زمانیکه بیمه ام پرداخت شود برای بیمه بیکاری اقدام کنم
اما بعد از گذشت یک سال از تاریخ اخراج مشغول به کار دیگری شده ام و در این شرکت نیز حق بیمه ام پرداخت میشود
آیا میتوانم بعد از پرداخت حق بیمه 2 ماه اخر توسط شرکت قبلی بیمه بیکاری 1 سال گذشته را دریافت نمایم با توجه به اینکه اکنون مشغول به کار هستم و بیمه ام هم رد میشود؟
ایا به جز شکایت راهی  وجود دارد که به حق و حقوقم برسم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
ضمن انکه پرداخت حق بیمه 2ماه آخر توسط شرکت نباید یکسال طول میکشید،با اشتغال مجدد شما بیمه بیکاری پرداخت نخواهد شد.