در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
آیا میتوان از کارفرمایی که نصف حقوق مصوب هیات وزیران در مورد تعیین حقوق مسیولین فنی و بعداشتی و دامپزشکان رو به دامپزشک خودش پرداخت میکنه تازه بدون بیمه  شکایت کرد؟ لطفا مراحل قانونی آن را بفرمایید. ممنون.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
در صورت عدم پرداخت دقیق هر کدام از مزایای قانونی از سوی کارفرمایان من جمله عدم پرداخت حقوق ماهیانه ویا عدم واریز حق بیمه ،در مراجع قانونی قابلیت پیگیری دارند.مرجع صالح به رسیدگی به مشمولین قانون کار ،اداره کار محل فعالیت میباشد.