در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,240 امتیاز)
سلام من میخوام برای خودم و خانوادم بیمه نامه عمر باز کنم داخل بانک هم پس انداز دارم  آیا بنظر شما اگر بخوام علاوه بر پرداخت اقساط بیمه سپرده گزاری هم کنم خوب هست؟

1-چرا برام بهتره سپرده گزاری کنم؟

2- هرموقع بخوام میتونم سپرد همو بگیرم؟

3-چه تاثیری در بیمه ام داره از لحاظ پوششی ؟

4-چه تاثیری برام داره از لحاظ مالی؟

5- سود ی که به سپرده گزاریم میدهند چقدره؟

6- درزمان بازنشستگی از لحاظ دریافتی تاثیری داره؟

7- چقدر در زمان بازنشستگی بهم میدهند؟
2 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)

بهترین پاسخ
در ابتدا تحت پوشش قرارگرفتن در بیمه عمر برای کلیه اعضای خانواده بسیار عمل هوشمندانه ای هست که نفر اول خانواده

چه پدر یا مادر ویا حتی برادر وخواهر بزرگ انجام بدهند.

این نشون میده دید اون خانواده در اجتماع بسیار بازه ، که همین امر باعث رشد و تعالی افراد اون خانواده خواهد شد.

در ارتباس با سوال های مطرح شده به اختصار توضیحاتی خدمتتان عرض میکنم و درصورت تمایل به انجام و ترغیب

به سپرده گزاری سعی در ارائه بهترین پیشنهاد به شما خواهم بود .

جواب سوال 1:     پس انداز و سرمایه گذاری در مجموعه ای معتبر وقانونی بسیار میتونه مطلوب باشه مضاف براینکه

باعث بشه خدمات وپوشش های بیشتری به ما داده بشه ( توضیحات بیشتر ارتباط با ما)

جواب سوال 2   :  شما درزمانی که سپرده گذاری میکنید میتوانید بعد از 3 ماه سرماییتان را دریافت کنید اما پیشنهاد

من به شما اینه که( توضیحات بیشتر ارتباط با ما).

جواب سوال 3  : سرمایه گزاری شما در بیمه با توجه به سپرده گزاری و سودی که توسط شرکت بیمه به سپرده

شما میده با عث میشه برمبنای میزان سپرده گزاری پوششهای بیشتری به شما داده بشه درصورتیکه نیاز داشتید

بصورت تخصصی و موشکافانه اطلاعات بگیرید وقرارداد آگاهانه ای ببندید( توضیحات بیشتر ارتباط با ما).

جواب سوال 4 : سپرده گزاری شما باعث میشه  4 اتفاق خوب برای شما لحاظ بشه که قطعا در روند سودآور بودن

قرارداد شما تاثیر زیادی بهمراه خواهد داشت ( توضیحات بیشتر ارتباط با ما).

جواب سوال 5 : سودی که به سپرده گزاری شما داده میشه علاوه بر 16 درصد برای 2 سال اول 13 درصد برای

2 سال دوم و 10 درصد برای سال های انتهایی و بعدی به میزان ؟ ؟؟؟ علاوه بر سودهای پرداختی به  صندوق

 شما پرداخت خواهد شد( توضیحات بیشتر ارتباط با ما)

جواب سوال 6 : قطعا همینطوره زمانی که شما سپرده گزاری میکنید با سودی که از سپرده گزاریتان به شما پرداخت

میشه و سودی که به بیمه شما داده میشه تاثیر زیادی خواهد داشت .شما اگر خواستید میزان مبلغ خاصی که مورد نظرتان

هست راسپرده گزاری گنید و متوجه شوید در آینده چه اتفاق مالی برای شما رخ خواهد داد؟( توضیحات بیشتر ارتباط با ما)

جواب سوال 9 : در زمان بازنشستگی و فرمول و نحوه محاسبه آن (بستگی به میزان سپرده گزاری و مبلغ پرداختی شما دارد

( توضیحات بیشتر ارتباط با ما)