در قانون کار و قرارداد کار توسط (170 امتیاز)
سلام، بنده ازسال۱۳۷۵ تا۱۳۸۱ درشرکت توسعه نیشکروصنایع جانبی مشغول بکاربوده ام، حال درزمان بررسی سوابق درتامین اجتماعی عنوان نموده اندکه سوابق سالهای مذکوربصورت عادی محسوب میشودوشرکت درسالهای ذکرشده دولتی بوده وشرکتهای دولتی شامل سخت وزیان آورنمیشوند، این درحالی است که بیمه مابه تانین اجتماعی با۳۰٪ پرداخت شده وتابع قانون خاصی هم نمیباشیم،

 حال خواهشمنداست راهنمایی بفرماییدماچطورثابت کنیم که تابع قانون کاربوده ایم وسخت وزیان آورشامل ما بشود،

لازم به ذکراست تمامی عناوین شغلی بنده هم بصورت سخت وزیان آور نیز درهیات اداره کارتاییدشده است،

 ممنونم ازارایه پاسخ
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
ملاک جهت تعیین شمول قانون کار یا خلاف ان ،قوانین ومقررات حاکم در زمان اشتغال میباشد.