در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام
شرکتی که مشغول به فعالیت هستم در حال جمع شدن هست و من مدت 9 سال در این مجموعه فعالیت دارم و قراردادهای ما هر سه ماه تمدید میشد الان که شرکت در حال جمع شدن هست هیچ گونه همکاری برای گرفتن بیمه بیکاری با پرسنل نمیکند  اگر خودم اقدام کنم بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد و پرسه کاری برای گرفتن بیمه بیکاری چگونه است
نه کپی قرار دادمیدهند و نه نامه عدم نیاز
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در اولین فرصت به اداره کار محل مربوطه مراجعه و پس از ثبت دادخواست نسبت به طرح موضوع و خواسته خود مبنی بر ارائه قرارداد کار و نامه عدم نیاز از سوی کارفرما اقدام نمائید.... البته در صورتیکه یا رابطه کاری قطع شده باشد یا در حال قطع شدن می باشد...