در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (109,850 امتیاز)
سلام

شرایط بیمه تامین اجتماعی برای استخدام هایی که از طریق موسسات کاریابی ها شده اند چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
سلام
طبق مفاد بند "و" ماده ٨٠ برنامه پنجم توسعه و آيين نامه اجرايي آن ، در صورتيكه كارفرما نسبت به بكارگيري نيروهاي جديد خود از طريق كاريابيها يا ادارات كار اقدام نمايند در طول بوده اجراي برنامه ٥ ساله بصورت پلكاني از كمك دولت سهم كارفرمايي تامين اجتماعي به ترتيب از سال ٩٠ تا ٩٤ از ١٨٪‏ ، ١٦٪‏ ، ١٤٪‏ ، ١٢٪‏ و ١٠ درصدي بهره مند ميشوند كه با توجه به تنفيذ برنامه در سال ٩٥ كمك دولت ١٠ درصدي در سال جاري نيز اعمال گرديد .
جهت استفاده از تسهيلات اين قانون مهم است كه بدانيم تاريخ تاسيس كارگاه در چه تاريخي است؟
اگر تاسيس قبل از سال ٩٠ باشد ، كميته مشترك سازمان تامين اجتماعي و اداره كار ، مبناي افرايش نيرو  را بيشينه (ماكزيمم) نفرات ليستهاي يكسال آخر قبل از تقاضاست .
اگر تاسيس بعد از سال ٩٠ باشد ماكزيمم نفرات مندرج در سه ماه ابتدايي شروع فعاليت عملي كارگاه ملاك عمل است .
فعاليت عملي نيز توسط سازمان شرايطي دارد كه بايد دوستان به آن توجه داشته باشند و حتما قبل از بكارگيري نيرو از طريق كاريابي يا اداره كار اقدام كنند كه دچار مشكل نشوند.
البته در مورد تنفيذ موضوع در برنامه ششم بنده اطلاعي ندارم.