در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)
با توجه به تعهدات کم بیمه خودرو چرا بیمه شخص ثالث در ایران اینقدر گران است
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز تعهدات بیمه ای با توجه به نرخ بیمه مناسب است چرا که این نرخ ضریبی از مقدار دیه است و بیمه گذار نهایتا یک میلیون تا یک میلیون و نیم پرداخت میکند اما شرکت بیمه تا 4 و یا 5 دیه ( که برای سال 95 مبلغی حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان می شود) را قبول میکند.یعنی یک میلیون تومان در قبال یک میلیارد تومان!!!

اگر منظور شما از تعهد کم ، تعهد مالی بیمه ثالث است متاسفانه بیشتر بیمه گذاران به خاطر هزینه کمتر نرخ حداقلی مالی را انتخاب میکنند در صورتی که با پرداخت بیست هزار تومان بیشتر میتوانید تعهد مالی بیشتری را داشته باشید.