در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سئوال ...

اگه یک خانواده چهار نفری ... پدر . مادر . دو فرزند ... داشته باشیم و سرپرست خانواده نهایتا بتونه ماهی ۲۵۰ هزار تومان هزینه بیمه پرداخت کنه . شما چه پیشنهادی بهشون میدین ؟
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
برای این شرایط بیشترین مبلغ را برای پدر خانواده  یعنی حدود ۱۴۰ و برای مادر هم ۵۰ و برای فرزندان هم نفری ۳۰ هزار تومن پیشنهاد میدم چون سرپرست خانواده باید بیشترین پوشش را داشته باشد و پس انداز بیشتر.
  موفق باشید
و با افزایش ١۰%سالیانه