در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
من 18ماه سابقه بیمه دارم و مجردم و 6 ماه بیمه بیکاری بهم تعلق گرفته. اما نمیدونم الان استفاده کنم  یا اینکه فرصت بیمه بیکاری رو نگه دارم با توجه به اینکه شرایط خاصی داره استفاده مجدد از بیمه بیکاری در ده سال اینده.
 دو تا سوال دارم
1-  اگر الان از این شش ماه استفاده کنم. بعد مجدد یکسال شاغل بشم (یعنی دوازده ماه از یک کارگاه برام بیمه رد بشه) و شرایط استفاده از بیمه بیکاری رو داشته باشم و متاهل شده باشم چند ماه بهم بیمه بیکاری تعلق میگیره؟؟

2-  اگر الان از این شش ماه استفاده کنم. بعد مجدد دو سال و نیم شاغل بشم (یعنی 30 ماه از یک کارگاه برام بیمه رد بشه) و شرایط استفاده از بیمه بیکاری رو داشته باشم و متاهل شده باشم چند ماه بهم بیمه بیکاری تعلق میگیره؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
جواب هر دوسوال شما 12ماه میباشد.