در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

سقف بیمه بیکاری کارگران مجرد و متاهل چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام - ماده 7 از قانون بیمه بیکاری مدت استفاده از بیمه بیکاری را برای مجردین حداکثرتا 36 ماه و برای متاهلین حداکثر 50 تعیین نموده است.

در بند ب از همین ماده نیز میزان مقرری روزانه ای که برای شخص بیکار تعیین شده معادل 55%  مزد متوسط یا حقوق روزانه بیمه شده خواهد بود بنحوی که میزان ومجموع دریافتی مقرری بگیر نباید از حداقل دستمزد کمترباشد و ازطرفی از 80% مزد روزانه هم نباید بیشتر باشد.

در رابطه با مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری براساس ذیل عمل میگردد.

1 - از 6 ماه تا 24 ماه  برای مجردین 6 ماه و برای متاهلین 12 ماه بیمه بیکاری درنظرگرفته میشود

2 - از 25 ماه تا 120 ماه برای مجرد 12 ماه و برای متاهل 18 ماه بیمه بیکاری

3 - از 121 ماه تا 180 ماه برای مجرد 18 ماه و باری متاهل 26 ماه بیمه بیکاری

4 - از 181 ماه سابقه تا 240 ماه برای مجرد 26 ماه و برای متاهلین 36 ماه بیمه بیکاری

5 - از 241 ماه سابقه به بالا برای شخص مجرد 36 ماه و برای شخص متاهل 50 ماه بیمه بیکاری