در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (90 امتیاز)
با سلام

من از خرداد تا الان در هیات حل اختلاف کار منتظر رای بودم

الان که رای صادر شده ،تاریخ رای شهریور 95 هست (روز تشکیل جلسه هیئت تشخیص)

ایا بیمه تامین اجتماعی به رایی که تا شهریور محاسبه شده استمرار میده برای اعمال ماده 148؟

همینطور اجراییه پرداخت معوقات حقوق تاشهریور صادر میشه یا استمرارش رو اعمال میکنن؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 159 قانون کار ، آرا حل اختلاف قطعی و لازم الاجرا می باشد . لذا مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد و تامین اجتماعی نیز می بایست نسبت به اجرای رای اقدام نماید.