در دیه و بیمه خودرو توسط

با درود

بنده دارای یک خودروی صفر کیلومتر با کارکرد 800 کیلومتر میباشم بر اثر یک حادثه تصادف که مقصر ان هم نبودم متحمل خسارت گردیده که و مجبور به تعویض بخشی از خودرو  شده و در حال حاضر اصلا بنده را راضی نمیکند. سوال من این است سقف مالی بیمه مقصر ده میلیون تومان بوده ولی بیمه خسارت حداقلی برای من در نظر گرفته ایا بنده میتوانم با شکایت به مراجع قانونی خواستار خودرو صفر کیلومتر مشابه خودروی خودم گردم ؟چرا بیمه با توجه به سقف مالی مقصر حاضر به پرداخت خسارت به اینجانب نمیشود؟

با سپاس از راهنمایی شما

1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در موارد خسارتی بدون دیدن اصل پرونده خسارت و شرح خسارت نمی توان براحتی اظهار نظر کرد ، ولی اینکه خودرو صفر جدیدبه شما بدهند خیر این امر صورت نمی گیرد و می باست بمیزان خسارت وارد ، خسارت پرداخت گردد.