در لیست بیمه توسط
چرا باید بیمه کارگران توسط کارفرما یک ماه دیرتر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شود تا کارفرما بتواند با سوءاستفاده از این فرصت، به تعدیل کارگران ماه های قبل، برای نپرداختن حق بیمه آن ها، بپردازد؟ آیا کارفرما چنین حقی دارد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
از آن جا که بر اساس ماده ۴ قانون تأمین اجتماعی، «دریافت مزد» کارگر از کارفرما، یکی از لوازم قرار گرفتن در شمول این قانون تعریف شده است، کارفرمای شما، در صورت استمرار اشتغال شما در کارگاه، موظف است حق بیمه روز جمعه را برای شما و سایر کارگران پرداخت کند.