در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام.  اگر کسی طی 12ماه کارکرد به دلیل اتفاق افتادن حادثه 2ماه استراحت پزشکی داشته در زمان پرداخت عیدی توسط شرکت 12ماه کامل پرداخت می شود یا محاسبه عیدی براساس 10 ماه می باشد؟ممنون میشم راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام ١٢ ماه كامل محاسبه و پرداخت می شود ( دوره استراحت پزشکی به عنوان سابقه کار می باشد و جزو کارکرد محاسبه می گردد )

به طور خلاصه حقوق را بیمه تامین اجتماعی پرداخت می کند و مزایای قانون کار مانند عیدی و سنوات این مدت را کارفرما باید پرداخت نمایید