در جریمه و بدهی بیمه توسط
با عرض سلام
بیمارستانی که در حال احداث می باشد و یکی دو سال به بهره برداری مونده است، بابت قراردادهای پیمانکاری که با کارفرما نسبت به عدم پرداخت بیمه به تفاهم رسیده است، الان با اداره تامین اجتماعی چطوری باید به تفاهم برسد؟؟؟؟
لطفا دوستان راهنمایی بفرمایین
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
با سلام. قراردادهای منعقده بایستی بطور کامل بررسی شوند تا برای هر کدام با استراتژی مشخصی قدم برداشت. نسخه واحد برای تمام قراردادها قابل اعمال نیست وباعث ورود خسارت و جریمه  می گردد.