در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام

ما در سال 91 درماهحرام در جاده بم زاهدان تصادف کردیم

دادگاههای متفاوت رفتیم تا قاضی دادگاه بم حکم رو صادر کرد

شخص مقصر به حکم اعتراض زد و الان دعوتنامه دادگاه برای تاریخی به منزل ما فرستاده شده اما نه دادگاه بم دادگاه شهر کرمان

متن دعوتنامه :"دذ خصوص شکایت شما علیه .... در وقت مقرر جهت رسیدگی در شعبه حاضر شویذ............دادگاه تجدیدنظر استان کرمان"

آیا امکان اعتراض مجدد به حکم قاضی هست؟و آیا این دادگاه آخر است؟

لازم بتذکر هست که شخص مقصر توانایی پرداخت دیه نداشته و از صندوق بیت المال پرداخت میشود و اعتراض او فقط ب حکم 3سال زندان است
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

طبق گفته شما مقصر فقط از جنبه عمومی جرم اعتراض زده است و در اینصورت حکم دادگاه بدوی برای بیمه گر و یا صندوق لازم الجرا و قطعی می باشد