در سختی کار و مشاغل سخت توسط (120 امتیاز)
باعرض سلام و خسته نباشید من ۱۹/۷ماه سابقه بیمه در شرکت سیم و کابل دارم که این شرکت تا تاریخ ۹۵/۸/۲۰جزه مشاغل سخت بوده و همکارانم با این قانون بازنشسته شده اند  شرایط ما چی میشه آیا با این قانون میتوانم اقدام کنم یاد آور میشوم من قبل از سربازی هم۱۹ماه سابقه بیمه دارم دراین شرایط با۲۵سال چگونه بازنشسته میشوم آیا شرط سنی هم لحاظ میشود.
متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
باسلام چنانچه سوابق سخت وزیان آور شما بیست سال باشد نیاز به شرط سنی ندارید اما اگر مجموع سوابق شما با ارفاق وسربازی بشود سی سال بایستی پنجاه سال سن داشته باشی واگر بخواهید شرط سنی مطرح نشود بایستی مجموع سوابق شما 35سال بشود پس بهتره از مشاغل سخت وزیان آوراستفاده کنید