در بیمه آتش سوزی توسط (140 امتیاز)
سلام من منزل شخصی رو بیمه اتش سوزی کردم .

مامور بیمه اصلا به منزل بنده نیومد و همونجا در بیمه قرارداد رو نوشت و داد . حالا منزل بنده آتش گرفته و درخواست خسارت کردم گفتن چون داخل حیات یک خانه ی دیگری هست که سالمه خسارت به شما تعلق نمیگیره و باید تک تک خانه ها رو بیمه میکردین ؟

چیکار میشه کرد ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (360 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در صورتیکه  بنای دیگر مستقل و دارای سند مالکیت دیگیری باشد قابل پرداخت نیست.اما در صورتیکه در زمان عقد بیمه دامنه پوشش بیمه منزل شما بیمه شده باشد  خسارت قابل پرداخت می باشد.در صورت عدم پرداخت شما می توانید از شورای حل اختلاف و  کارشناسان رسمی دادگستری جهت اخذ خسارت

استفاده فرمایید%(در صورت داشتن ارزش ریالی خسارت وارده مراجعه فرمایید)