در پرداخت حق بیمه توسط
حق بیمه انواع بیمه های تامین اجتماعی در سال 96

بیمه اجباری

بیمه مشاغل آزاد ( خویش فرما )

بیمه اختیاری ( خویش فرما )

بیمه کارگران ساختمانی ( خویش فرما )

بیمه قالیبافان (خویش فرما )

بیمه رانندگان درون شهری (تاکسی ، وانت بار ، مینی بوس )

بیمه رانندگان برون شهری ( مینی بوس ، سواری )

بیمه رانندگان برون شهری ( اتوبوس و کامیون سنگین )

بیمه هنرمندان و نویسندگان (خویش فرما )

بیمه مداحان (خویش فرما )
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام نرخ پرداخت حق بیمه کلیه بیمه شدگان اختیاری اعم از متقاضیان جدید و افرادی که قبلا بیمه اختیاری بوده اند معادل ۲۶% مبنای پرداخت حق بیمه مورد قرارداد (26 درصد از حقوقی که به تامین اجتماعی اعلام کردید) جهت بهره مندی از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و درمان می باشد.

در صورتی که حقوق حداقلی را انتخاب نمایید باید حدودا ماهانه مبلغ 242 هزار تومان را  پرداخت نمایید.

 و حق بیمه پرداختی در بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی به صورت زیر می باشد

  1. بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 112 هزار تومان
  2. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 130 هزار تومان
  3. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 167 هزار تومان
  4. بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی اگر حقوق حداقلی را انتخاب کرده باشید : حدود 167 هزار تومان + سرانه درمان سال 96
جدول حق بیمه

برای اطلاع از حقوق مبنا در شغلی که در آن فعالیت می کنید می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

حداقل حقوق مبنای کسر حق بیمه برای مشاغل آزاد چقدر است

اطلاعات بیشتر در :

حداقل حقوق سال 96 چقدر هست

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

مدارک لازم برای بیمه خویش فرمای تامین اجتماعی

همه چیز در مورد تفاوت بیمه اجباری و بیمه مشاغل آزاد ( بیمه قالی بافی ، بیمه کارگران ساختمانی ، بیمه رانندگان ، بیمه هنرمندان و…)