در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من در دوره 18ماهه فنی و حرفه ای هستم،ایا میشود خودمو تا زمان بازنشستگی زیر نظر فنی و حرفه ای با پرداخت حق بیمه بدون اینکه جایی استخدام باشم ،بیمه تامین اجتماعی کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام سوال شما کاملا واضح نیست اما اگر شما کارآموز هستید طبق قوانین بعد از اتمام دوره کارآموزی میتوانید با مدرک فنی حرفه ای از بیمه استفاده نمایید