در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
در خسارت بدنه ای که مقصر ،در بار آن قاچاق توسط نیروی انتظامی کشف شده است دلیل بر عدم پرداخت وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

خیر

طبق ماده 6 شرایط عمومی بیمه بدنه قابل پرداخت نیست

ماده6- خسارت های غیر قابل جبران یا خسارت هایی که از تعهد بیمه گر خارج است

  • خسارتهای ناشی از جنگ، شورش، اعتصاب و یا تهاجم
  • خسارتهای مستقیم و غیر مستقیم ناشی از انفجارهای هسته ای
  • خسارتهایی که عمداً توسط بیمه‌گذار، ذینفع و یا راننده موضوع بیمه به آن وارد می‌شود.
  • خسارتهای وارده به موضوع بیمه حین گریز از تعقیب مقامات انتظامی مگر آن‌که عمل گریز توسط متصرفین غیر قانونی باشد.
  • در صورتیکه راننده موضوع بیمه هنگام وقوع حادثه فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهینامه رانندگی وی باطل شده باشد و یا مطابق مقررات راهنمایی و رانندگی گواهینامه راننده برای رانندگی موضوع بیمه متناسب نباشد. اتمام اعتبار گواهینامه در حکم بطلان آن نیست.
  • خسارتهای ناشی از حوادثی که طبق گزارش مقامات ذیصلاح به علت مصرف مشروبات الکلی و یا استعمال مواد مخدر و یا روان گردان توسط راننده موضوع بیمه بوجود آمده باشد.
  • خسارت ناشی از بکسل کردن وسیله نقلیه دیگر مگر آنکه موضوع بیمه مخصوص و جاز به انجام این کار باشد و اصول و مقررات ایمنی را رعایت کرده باشد.