در لیست بیمه توسط (730 امتیاز)
شرکتی  که درایران ثبت شده باشد و سهامدارخارجی داشته باشد اولا شرکت ملزم به بیمه نمودن این افرادخارجی درتامین اجتماعی هست ؟

ودرحالی که هنوزشرکت تازه تاسیس قراردادی منعقد ننموده است باید کد بیمه جهت تنظیم لیست بیمه دریافت نمود؟

 واگر یکی ازسهامداران خارجی مدیرعامل باشد آیا تازمان انعقادقراردادجدیدبایدنام ایشان به تامین اجتماعی ارسال گردد؟؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام اگر کارگر ایرانی دارید و در ایران مشغول به کار هستید باید کارگران ایرانی را بیمه اجباری نمایید

سهامداران خارجی  اگر دارای عنوان شغلی بوده

 اگر در یک پیمانکاری داخلی با رعایت ماده 5 قانون تامین اجتماعی از کارگر خارجی استفاده شود، وی مشمول تامین اجتماعی بوده و باید برای وی لیست ارسال شود، ولی چنانچه مطابق تبصره ماده 5 در کشور خود بیمه باشد و تفاهم نامه ای با آن کشور وجود داشته باشد که کشور یادشده معاف باشد حق بیمه این قبیل افراد باید به کارفرما مسترد شود و صرفا حق بیمه حوادث ناشی از کار اخذ می شود.
بر اساس مصوبه شورای عالی تامین‌اجتماعی در جلسه مورخ 28/12/1356، آن دسته از كارشناسان خارجی كه طبق قرارداد برای انجام خدمات فنی از قبیل نصب ماشین آلات مراكز تعلیمات حرفه‌ای در ایران به كار اشتغال دارند و از دولت ایران حقوق دریافت نمی‌دارند مشمول قانون تامین‌ اجتماعی نمی‌باشند.

در ضمن بیمه مدیرعامل اختیاری می باشد

آیا مدیرعامل مشمول قانون کار هست ؟