در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (190 امتیاز)
با سلام و احترام..

بنده از فروردین ماه 92 تا بهمن ماه 92 بمدت یازده ماه در سمت حسابدار در شرکت جعبه سازی و صحافی مشغول به کار بوده ام که فقط چهار ماه سابقه بیمه دارم یعنی از آبان ماه تا بهمن ماه برام سابقه رد کردن. آیا راه حلی هست طی درخواستی بتونیم بیمه هفت ماه سال 92 رو خودم یا کارفرمای سابقم واریز کنیم تا سابقه ی بیمه ام در تاریخ سال 92 ثبت بشه؟؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام باید در اداره کار درخواست بررسی دهید

در صورتی اخذ رای کارفرما می بایست حق بیمه را به همراه جریمه مربوطه به تامین اجتماعی پرداخت کند

اطلاعات تکمیلی در:

چگونه از کارفرما برای رد نکردن بیمه شکایت کنم؟