در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من فروردین 95 -60 سالم تمام شده ولی 15 سال سابقه مفید دارم آیا باقیمانده سابقه تا بیست سال که 5سال میشود میتوانم یکجا بخرم وبازنشسته شوم .اگر میشود برای 5 سال چقرد باید پرداخت کنم؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

فقط برای اشخاص 60 سال با کمتر از 10 سال حق بیمه امکان خرید الباقی سال ها مقدور می باشد.

 با سن بالای 60 سال ، باید حداقل 20 سال سابقه بیمه (8 سال دیگر) داشته باشد تا مبلغ مستمری به اندازه حداقل حقوق برقرار شود.

پس به شما معادل 15 روز حقوق تعلق خواهد گرفت.