در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و خسته نباشید.

میخواستم بدونم اگه به فرض مثال شخصی بخواد با 60 سال سن و 10 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی، خودشو بازنشسته بکنه و با این فرض که این فرد مثلا قبل از سن چهل سالگی این 10 سال بیمه رو پرداخت کرده باشه، حالا بعد از گذشت مثلا حدود 20 سال و یا بیشتر، مبنای دریافت حقوق این فرد که 10 روز در ماه میباشد، آیا به نرخ روز حساب میشود؟! (چون پرداختی این فرد به تامین اجتماعی در زمان خودش، قطعا خیلی کمتر از زمانی هستش که این فرد به سن 60 سالگی رسیده).

با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام مبنای محاسبه برقراری مستمری برای افراد طبق تاریخ روز مورد محاسبه قرار خواهد گرفت مثلا ۱۰سال پیش حق بیمه واریز کرده ولی محاسبه برقراری مستمری مبنای سال ۹۶میباشد درضمن شما برای برقراری مستمری میباسیت فعال شوید یعنی یا بیمه اختیاری یا اجباری شروع کرده بعد تقاضای بازنشستگی کنید ..ایمانی