در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
در تصادف ۵۰ درصد مقصری ایا درصدی که پزشک معتمد بیمه سرنشین که برای بنده ۱۰ درصد دیه را معین کردند هم این ۱۰ درصد را حق دارند نصف کنند یعنی ۵ درصد پرداخت کنند. وایا برای شکستگی مهره کمر ۵درصد انصاف است یا شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

توی تصادفات ۵۰ به۵۰ هریک از طرفین موظف هستن به میزان تقصیر بیمه گذار به جبران خسارات اقدام کنند

ولی در ارتباط با درصد پزشک معتمد که با درصد پزشکی قانونی بسیار متفاوت می باشد

دو نکته مهم هست که بیمه نامه شما کی تمدید شده باشه (بعد یا قبل۲۹ خرداد)

و خب اگر قبل از ۲۹ خرداد باشد شما با استفاده از وکیلی  اشنا و متخصص در امور بیمه ای  و شکایت حقوقی می توان تمام درصدی که پزشکی قانون تعیین کرده رو برای راننده مقصر ، گرفت