در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام

در صورت ورشکستگی و تعطیلی یک شرکت سهامی عام، آیا شرکت موظف است مزایای پایان خدمت کارکنان (شامل سنوات و ...) را به آن ها پرداخت نماید؟

اگر پاسخ این سوال مثبت است، آیا شرکت های معمولا این پرداخت را انجام می دهند یا به بهانه های دیگر از پرداخت سنوات پایان کار طفره می روند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
در هر صورت مزایای پایان کار کارگران در هر شرکتی باید پرداخت گردد.وچون حق حقوق کارگران از دیون ممتازه به شمار می آید ،قبل از هر دینی پرداخت وتسویه میشود.