در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام.اگر شخصي 3 خودرو با بيمه هاي مختلف داشته باشد به طوري كه يكي از خودروها با 8سال تخفيف و يكي از خودروها با 3 سال تخفيف و يكي از خودرو ها بدون تخفيف (مدل 95) باشد. مي تواند5سال از تخفيفات بيمه خودرويي كه داراي 8 سال تخفيف مي باشد را به خودرو اي كه داراي 3سال تخفيف است انتقال دهد و 3سال تخفيف بعدي را به خودرويي كه داراي تخفيف نمي باشد انتقال دهد؟

خودرويي كه قبلا 3سال تخفيف داشت در مجموع داراي 8 سال تخفيف مي شود و خودرويي كه بيمه نداشت داراي 3سال تخفيف؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتقال تخفیف از یک خودرو به خودروی دیگر به این صورت است که برای خودرو با تخفیف بالا، یک بیمه بدون تخفیف صادر می شود و تخفیفات به خودروی دیگر منتقل می شود.
البته این امر محدودیت هایی دارد.

خودرو باید متعلق به یک نفر باشد و اینکه همه شرکت ها هنوز این امر را در دستور کار خود قرار نداده اند.

پیشنهاد می شود که انتقال تخفیفات به گونه ای باشد که صرفه اقتصادی را برای بیمه گذار به همراه داشته باشد.
یعنی اینکه دو خودروی همسطح و با نرخ یکسان، تفاوتی ندارد. وقتی این انتقال ارزش دارد که از یک خودروی با حق بیمه کمتر به یک حودرو با حق بیمه بیشتر منتقل شود.

مثلا پراید نرخ کمتری دارد و تخفیفات آن به خودرو 4سیلندر نظیر سمند و پژو منتقل شود یا 6 سیلندرها