در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام.تحت پوشش بیمه بیکاری ام،فرد تحت تکفلم،دخترم هست،که مستمری بیمه مادرش را ک فوت کرده، دریافت میکند،،

آیا این دخترم چون مستمری فوت مادرش رادریافت میکند،از شمول تکفل من،درزمان دریافت حق بیمه بیکاریم خارج میشود،

اگر میشود چرا درزمان اشتغالم مشمول تکفلم بود و بیمه مادرش راهم دریافت میکرد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
فرد تحت تکفل شما نمیتواند ازدو آیتم قانونی حمایتی برخوردار و دو نوع مستمری دریافت کند.ولی منظور سوال شما در راجع به تحت تکفلی شما در زمان اشتغال کدامیک از مزایا میباشد؟