در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
می دانم که به مقرری بیمه بیکاری افراد بیمه شده متاهل یا متکفل تا حداکثر چهارنفر از افراد تحت تکفل به ازای هر یک از آنها به میزان ده درصد حداقل دستمزد افزوده خواهد شد مورد سوال اینکه منظور از افراد تحت تکفل چه کسانی هستند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

سلام افراد تحت تکفل بیمه شده بیکار که برای هر نفر از آنان (تا 4نفر)ده درصد حداقل مزد به مقرری بیمه بیکاری وی افزوده می شود عبارتند از:

  1. همسر (زن یا شوهر)
  2. فرزندان اناث مادام که که ازدواج نکرده و فاقد شغل و حرفه باشند
  3. فرزندان ذکور که سن آنان کمتر از 18سال تمام باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغل داشته و یا طبق نظر پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی از کارافتاده کلی باشد
  4. پدرو مادر که سن پدر از 60سال و سن مادر از 55متجاوز باشد و یا طبق نظر پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی از کارافتاده کلی باشد و در هرحال معاش آنان منحصرا توسط بیمه شده تامین گردد
  5. خواهر و برادر تحت تکفل در صورت داشتن شرایط مربوط به فرزندان اناث و ذکور،مذکور در بندهای 2و 3